Coaching voor jongeren

Ik ben er ook voor de wat oudere 'kinderen', hierbij wil ik me graag tot jouzelf zelf richten. Je bent oud genoeg, en hebt hierbij papa en mama niet meer nodig. Worstel je wel eens met jezelf? Vind je het lastig jezelf staande te houden door alle verwachtingen van buitenaf? Ik herken dat wel. Een aantal jaar geleden wist ik het zelf ook allemaal niet meer. School geeft veel druk, je moet presteren, je moet gaan beslissen wat je wil voor de rest van je leven, er gebeurt zoveel om je heen! Misschien herken je je wel in het woord 'hoogsensitief'? je voelt veel, word snel moe van drukke omgevingen, misschien voel je je snel opgejaagd, of kun je slecht tegen veranderingen? 

Ik vond het eerst maar een stom woord, en ik wilde helemaal geen naam krijgen. Ik ben tenslotte gewoon Kimberley! Maar, weten hoe het komt dat je bent wie je bent, kan er wel voor zorgen dat je gaat leren, hoe je minder snel moe kunt worden van drukke omgevingen, dat het je niks uitmaakt dat je iets snel af moet maken, daar raak jij niet meer gestrest van!

Toen ik vroeger op school een volle agenda zag, werd ik daar meteen gestrest van. Het leek zoveel, en het moest zo snel af! Het hielp mij dan wel als mijn vader mee keek, en samen met mij een planning maakte. Vaak had ik het werk al veel sneller af dan ik van te voren dacht.

Mag ik met jou meekijken naar jou planning? Of jou leren hoe je jezelf kunt afsluiten? Misschien heb je een ander 'probleem' waar je tegenaan loopt, en waar je graag met iemand over wil praten. 

Als er dingen zijn die je gewoon *** vind, op mijn website gebruik ik sterretjes, maar in mijn praktijk mag je wel gewoon lekker je eigen woorden gebruiken hoor, ik doe gezellig met je mee!