Coaching voor ouders/volwassenen

Nadat ik mijn kindercoach opleiding had afgerond en zo echt wel had mee gekregen hoe ik het beste ouders kon begeleiden, smaakte het voor mij naar meer. Ik wilde weten waarom mensen zijn, zoals ze zijn. Ik wilde ook de papa en de mama goed kunnen begeleiden in hun eigen traject, niet alleen als 'ouders van'. Dus al ben je geen papa of mama, en je zit ergens mee, je zit niet lekker in je vel, je kampt met angsten, je voelt je boos, verdrietig, je weet het even niet meer? Ook jij kan bij mij terecht. Je mag mij vertellen wat je dwars zit, je mag je verhaal kwijt, en ik zal samen met jou, door middel van scherpe vragen, een liefdevolle spiegel, eens kijken wat er precies speelt, en wat je kunt doen om weer beter in je vel te gaan zitten. 

Er is ruimte voor een lach, een traan, een grapje, en we kunnen het gesprek afsluiten met een energetische behandeling. Zo ga je met een opgelucht en ontspannen gevoel de deur weer uit.

Voor de papa's en de mama's kan het fijn zijn om samen eens te kijken waar bepaald gedrag van een kind vandaan komt. Hier kan ik je liefdevol een spiegel voorhouden, en samen kunnen we een plan maken voor een goede begeleiding voor jullie kind.