Nei coaching

Wie kent die momenten niet, bijvoorbeeld.. je komt thuis, en je hebt een enorme hoofdpijn, na een lange dag werken. Je weet, dit is mijn lichaam die mij verteld dat het even genoeg is. Deze dag was pittig, en nu heb ik rust nodig. Misschien kun je nog wel meer momenten bedenken, waarop je heel goed weet, dat je lichaam je iets wilt vertellen, of waarop je naar je intuïtie luistert?

 

Maar wat nu, als je ergens last van hebt, en je kunt er maar niet achter komen wat het is, of hoe je er vanaf komt. Je hebt alles al geprobeerd. Alle artsen al bezocht, gemediteerd misschien. Je bent wanhopig. 

Dan is Nei coaching echt iets voor jou. Door middel van de bio tensor, een 'stokje' zeg ik altijd. Dit stokje, pikt de energie op van jouw onderbewuste, waar alle waarheid, en opgeslagen emotie ligt. Door middel van scherpe vragen en de daarvoor gemaakte protocollen kunnen we er precies achter komen wat jouw lichaam je wilt vertellen. Je kunt met Nei trauma's verslavingen, lichamelijke klachten, en overwerkte emoties aanpakken. 

Nei is een methode om het onbewuste, bewust te maken. Veel ervaringen die je hebt meegemaakt stop je weg uit zelfbescherming, waar je lichaam dan later op kan gaan reageren. Want onverwerkte emoties kunnen uiteindelijk klachten gaan geven.

Wist je dat je zelfs emoties van je ouders over kunt nemen? Waarom huilt je baby'tje zo? Dit kan een overgenomen emotie zijn van de moeder, of een hele andere oorzaak. Het kindje kan nog niet praten, maar met NEI kun je hier wel achter komen, simpelweg door in te tunen op de energie van het kindje, de juiste vragen te stellen, en de biotensor zijn werk te laten doen.

Je kunt hiermee zelfs huisdieren testen. Zie de foto van mijn uiterst relaxte kat, wanneer hij de biotensor ziet springt hij er nu zelf voor, omdat hij weet hoe het zijn energieën weer goed kan laten stromen. Hij zat al een tijdje niet zo lekker in zijn velletje, stoute buien, miauwen, dus ik vond het tijd om eens te kijken waar het vandaan kwam. Op de vraag of Mr Grey misschien gewoon meer bij ons wilde zijn, en meer wilde spelen, gaf de biotensor ja aan. Het resultaat? Een veel relaxtere kat, die er niet meer op gebrand lijkt ons te irriteren. 

Deze foto is overigens genomen nadat ik zelf een sessie had gekregen, de kat reageerde op mijn energie, en werd er dus uiterst relaxt van.

 

Wil je meer weten over mijn ervaringen? Lees erover in mijn Blogs