En toen.. werd alles beter

Gepubliceerd op 26 mei 2021 om 22:17

Ik zal jullie besparen hoe mijn hele leven eruit zag.. Maar dit stukje wil ik toch wel graag met jullie delen. Om te laten zien, dat het altijd beter kan worden, zeker, nadat je met jezelf aan de slag gaat! Ja, je bent goed genoeg, je bent goed zoals je bent, als je daar zelf maar gelukkig mee bent.

 

Dat was ik jarenlang zeker niet. Toen daar op mijn 17e ook nog epilepsie bij kwam, (datgene wat mij nu de mooiste inzichten oplevert) begon ik de gevolgen van mijn bijna  dood ervaring echt goed te voelen. Verloren, smachtend naar liefde, begon ik letterlijk liefde te zoeken. Zo ging ik van relatie naar relatie. Niet dat ik dat zelf wilde, de relaties werkten gewoon stuk voor stuk niet. Want hoe kan je een goede relatie aangaan, als de relatie met jezelf zo slecht is?

Zoekend, struikelend, tot ik op den duur in contact kwam met iemand op facebook. Hij werd mijn mentor, en leerde mij alles over mijn hoogsensitiviteit, en de reden dat mijn relaties maar niet wilden lukken. Ik besloot een coach op te zoeken...

 

En dat was het moment.. dat heel mijn leven omsloeg. Ik leerde van alles over mezelf. Dat ik handelde vanuit afhankelijkheid, afhankelijk van de bevestiging en liefde van anderen. Ik leerde welke overlevingsmeganismen ik had, wat het inhield om van mijzelf te houden, of beter gezegd, wat daarvoor nodig was, en waarom mijn leven tot dat moment was gegaan zoals het was gegaan. 

Deze vrouw gaf mij op een bepaald moment een soort druk punten behandeling, (ik weet nog steeds niet precies wat het was) waarna ze vroeg hoe ik mij voelde.

Ik was het totaal niet eens met wat ze op dat moment allemaal zei, (dingen waar ik nu wel volledig achter sta) dus ik werd behoorlijk boos. Maar ik kreeg ook hoofdpijn. 

Gadver, dacht ik. Daar gaan we weer. 

2 weken later, lag ik in het ziekenhuis. Een totaal kapotte drain, ( geboren met een waterhoofd, dus ik had al sinds mijn geboorte een drain) die tijdens een spoed operatie accuut verwijderd en vervangen werd. Toen ik wakker werd.. wachtte mij een leuke verrassing..

Ja.. inmiddels zijn we 5 jaar en een huwelijk verder. Een mooiere beloning en bevestiging van 'er is meer tussen hemel en aarde' kon ik niet krijgen. 

2 weken lang had ik me doodziek gevoeld, tot het echt niet meer kon en we ons naar het ziekenhuis snelden. Het was bijna te laat, maar toen ik wakker werd, kwam deze geweldige man mijn kamer binnen. Hij had geen halve dag later moeten komen, of vroeger, want dan was ik te slaperig geweest. 

Ik zal nog wel een aparte blog schrijven over manifestaties, maar deze man was precies waar ik altijd om gevraagd had, letterlijk. En nog veel meer. 

Vanaf dat moment besefte ik, dat je de hemel best naar de aarde kunt halen, als je maar gelukkig leert te zijn met wie je bent, en beseft welke lessen je te leren hebt. 

En buitenom dat, engelen bestaan, ook op aarde. Daar is deze man het levende bewijs van. In mijn ogen dan!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.